KITÖLTÖTTED MÁR?

Segíts, hogy még jobb tartalmat készíthessünk!

Nyerj elektromos kerékpárt MOL Plugee töltéssel

Karácsonyi nyereményjátékot hirdetett a mai naptól a MOL Plugee, amelynek főnyereménye egy Rockrider elektromos kerékpár, ezen kívül hetente kisorsolnak egy Philips vezeték nélküli fülhallgatót, illetve napi nyeremény is van, egy Phillips akkumulátor csomag akkutöltővel.

A játék a mai napon, azaz 2021. december 6-án indult és 2022. január 5-ig tart. A nyereményekért az indulhat, aki legalább 1000 Ft értékben tölt a MOL Plugee hálózatában, regisztrál a játékba és a számla sorszámát feltölti a cég weboldalán. Fontos, hogy csak regisztrált felhasználóként lehet részt venni a játékban, azaz a töltőállomáson vásárolt vagy az alkalmazásban indított ad-hoc töltésekkel nem nyerhetünk. Viszont minden töltés egy újabb esélyt jelent, így egy felhasználó több kódot is feltölthet. Egy kód csak egyszer nyerhet, tehát ha valaki megnyeri a napi nyereményt, azzal a kóddal már nincs versenyben a havi nyereményért vagy a fődíjért.

A MOL Plugee hálózatában már több mint 80 töltőoszlopot vehetnek igénybe az elektromos vagy plug-in hibrid autó tulajdonosok, melyeken 100%-ban megújuló forrásból származó árammal tölthetik fel autóikat.

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Elektromos autót használsz?

Szűcs Gábor

2017 óta aktív villanyautós, a Villanyautósok Közösségének oszlopos tagja, a miskolci találkozók szervezője. Környezettudatos családapaként nem csak az autó üzemanyagát, de a háztartás fogyasztását is igyekszik otthon, a háztetőn (áram) és a kertben (zöldség, gyümölcs) megtermelni. Mert nem mindegy, hogy mit eszünk meg és milyen levegőt szívunk be.