Főoldal » elektromos autó » Szabadidőkompatibilis lett a Ford villanyos szabadidőautója

Szabadidőkompatibilis lett a Ford villanyos szabadidőautója

Nehezen indult a Mustang Mach-e karrierje, de ma már sorra érkeznek a javítások, frissítések és kiegészítők az autóhoz.

forrás: fordeurope.blogspot.com

A közelmúltban több változat esetében 1000 kg-ra emelték a jóváhagyott vontatható tömeget, mostantól pedig minden keménytetős Mustang Mach-e változatot 75 kg-ig terjedő tetőterhelésre is engedélyeztek.

Ez azt jelenti, hogy akár kajakot akarunk vinni a folyóra, akár a síléceket a hegyekbe, vagy egyszerűen csak egy tetőbox-szal szeretnénk maximalizálni a tárolási kapacitásunkat egy családi kiránduláson, már a villanyos Mustanggal sem kell kompromisszumot kötnünk. Igen, a GT-vel sem! Mostantól akár azzal is mehetünk kempingezni kajakkal, kenuval, vonóhorogra szerelhető kerékpárokkal, miközben a FRUNK-ba bepakolt hűtött italok miatt sem kell aggódnunk!

forrás: fordeurope.blogspot.com

Az opcionális panorámatetővel szerelt modellek sem maradnak ki a sorból. Annak ellenére, hogy a Mach-e indulásakor még gondja akadt a Fordnak a ragasztási eljárással – amely okán – bizonyos körülmények között akár le is repülhettek az amúgy nem olcsó panorámatetők, a Ford most büszke arra, hogy most már ezek a modellek is rendelkeznek a tetőterhek – 65 kg-ig terjedő – szállítására vonatkozó tanúsítványával. Természetesen minden Mustang Mach-e modellnél ennek megfelelően módosul a SYNC4 infotainment rendszer digitális használati utasítása, amit hamarosan meg is kapnak az autók egy Ford Power-Up Over-The-Air frissítéssel.

Egészégetekre!
Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Zvara Szabolcs

Hiszek abban, hogy a legkisebb tettnek is lehet óriási hatása ezért villanyautót használok, amit napelemről töltök. Igyekszem a háztartást műanyagmentesíteni, a hulladékot szelektíven gyűjteni, az elhasznált dolgokat újra felhasználni és amit lehet a saját kertben megtermelni. Jó érzés tudni, hogy ez nem csak nekem számít, ezért csatlakoztam a Villanyautósok.hu csapatához.