Ilyen szűk helyekre is automatikusan beáll a Tesla

A Tesla Model S egy rendkívül széles autó, fotókon nem is igazán látszik. Azonnal érezhetővé válik viszont, amikor egy szűk parkolóházban kell vele manőverezni az autók között. Még kritikusabb a helyzet, ha az otthoni kocsibeálló eleve egy kisebb autóhoz volt tervezve. Jól jön ilyenkor a Tesla Summon funkciója, ami anélkül beáll az adott helyre, hogy a sofőrnek a kormány mögött kellene ülnie. Az alábbi videó készítőjének annyira szűk a ház melletti parkolója, hogy ha be is manőverezne az autóval, kiszállni már nem tudna a kocsiból. De úgy tűnik, hogy a Summon funkcióra ő is bátran támaszkodhat.

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Elektromos autót használsz?

Antalóczy Tibor

A Villanyatosok.hu főszerkesztője, illetve a Villanyautósok Közösségének egyik alapító tagja, e-mobilitás szakértő. 2014 óta aktív elektromos autó használó, és külső tanácsadóként számtalan hazai elektromobilitási projekt aktív segítője.