Ha nem elég a Model X csomagtere…

A Tesla Model X csomagtere hatalmas, azonban a 7 üléses autók közös jellemzője,  hogy a +2 ülés elveszi a csomagtér javát, pedig hét személynek általában több csomagja van, mint ötnek. Ezen kívül a Model X hátsó ajtó kialakítása miatt tetőboxot sem lehet az autóra szerelni.

Erre kínál megoldást az xrack praktikus, könnyű, egyszerűen levehető, vonóhorog helyére felszerelhető alaplap és csomagszállító doboz. Ráadásul az autó mögött szélárnyékban a hatótávot is kevésbé apasztja, mint egy tetőbox.

Vajon Európában is kapható lesz? Ha igen, mit szólnak hozzá a magyar vizsgaállomások vagy a rendőrök? Elképzelhető, hogy szürke rendszámot kell majd rá kérni, mint egy vonóhorgos kerékpár-szállítóhoz?

 

 

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Elektromos autót használsz?

Szűcs Gábor

2017 óta aktív villanyautós, a Villanyautósok Közösségének oszlopos tagja, a miskolci találkozók szervezője. Környezettudatos családapaként nem csak az autó üzemanyagát, de a háztartás fogyasztását is igyekszik otthon, a háztetőn (áram) és a kertben (zöldség, gyümölcs) megtermelni. Mert nem mindegy, hogy mit eszünk meg és milyen levegőt szívunk be.