Rendelhető a nagy akkus VW e-UP

Nemrég megírtuk, hogy a Škoda CITIGOe iV megjelent a magyar Škoda honlap konfigurátorában, így az autó végre rendelhető és megtudhattuk a magyarországi árát is a kisautónak. Tegnaptól a hármasikrek egy másik tagja, a Volkswagen e-UP is konfigurálható. Az autó alapára 7 518 400 Ft, ami közel egy millió forinttal (969 051 Ft) magasabb, mint a Škoda változat. A Škoda árelőnyét csökkenti, hogy a Volkswagenre már a teljes 1,5 millió forintos állami támogatás igénybe vehető, míg a Škodára csak 1 375 363 Ft.

Van azonban még egy csavar a történetben: a VW konfigurátorában szerepel egy érdekes opció: Használtautó akció -1 000 001 Ft. Ezek szerint, ha vállaljuk, hogy leadunk egy használt autót, akkor egy hajszállal a Volkswagen változat még a Škodánál is olcsóbb lehet.

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Elektromos autót használsz?

Szűcs Gábor

2017 óta aktív villanyautós, a Villanyautósok Közösségének oszlopos tagja, a miskolci találkozók szervezője. Környezettudatos családapaként nem csak az autó üzemanyagát, de a háztartás fogyasztását is igyekszik otthon, a háztetőn (áram) és a kertben (zöldség, gyümölcs) megtermelni. Mert nem mindegy, hogy mit eszünk meg és milyen levegőt szívunk be.