Már a Teslákban is elérhető a Villanyóra

A Villanyóra podcastunk indulásakor egy teljesen új világba kellett beletanuljunk. Nem csak a hangrögzítéshez és a hangfájlok feldolgozásához nem értettünk, de a podcast adások terjesztéséről sem tudtunk semmit. 21 adással a hátunk mögött már egy kicsit jobban boldogulunk, de volt egy probléma, ami nagyon nem akarta megadni magát: a Teslák beépített podcast lejátszójában midnen erőfeszítésünk ellenére nem akart megjelenni a Villanyóra, hiába vártunk türelmesen.

(Fotók: Thuma Gábor)

Pedig több Tesla tulajdonos is jelezte, hogy szívesen hallgatná vezetés közben a beszélgetéseinket, de hiába keres rá, nem jelenik meg a találati listán a Villanyautósok podcastja. Pedig a Spotify az elsők között volt, ahova regisztráltuk az adást, és a népszerű streaming szolgáltatás azóta is gyorsan megtalálja a legújabb felvételeinket is. A Teslákba ennek ellenére nem tudtunk bekerülni. Végül Thuma Gábor segítségével sikerült felgöngyölíteni az esetet. Mint kiderült, mi végig rossz helyen próbálkoztunk. A Tesla a podcastokat ugyanis nem a Spotify-ról, hanem a Tune-in szolgáltatásból veszi. Egy gyors regisztráció, majd néhány nap várakozás, és tádám… már megy is.

A 11. adástól minden Villanyóra visszahallgatható a Teslákban is.

Hallgassátok Teslát vezetve is a Villanyórát, és ha tetszik, akkor osszátok meg a többi Tesla tulajdonossal is. Köszönjük Gábornak a segítséget! A Spotify-ról természetesen nem vesszük le a Villanyórát, hiszen már sok százan követitek onnan az adásokat.

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Elektromos autót használsz?

Antalóczy Tibor

A Villanyatosok.hu főszerkesztője, illetve a Villanyautósok Közösségének egyik alapító tagja, e-mobilitás szakértő. 2014 óta aktív elektromos autó használó, és külső tanácsadóként számtalan hazai elektromobilitási projekt aktív segítője.