Villanyautós találkozó Abdán – 2020. augusztus 16

Az év második felében az életünk elkezdett visszazökkenni a megszokott kerékvágásba, így sorra követik egymást a vidéki villanyautós találkozók is. Júliusban Miskolctapolcán tartottunk elektromos gokart versennyel egybekötött találkozót, augusztus 16-án pedig a Győr környéki villanyautósok rendezik meg Abdán országos találkozójukat, amelyre az egész országból szeretettel várják a villanyautósokat és a villanyautózás iránt érdeklődőket. Ha valakinek nem lenne jó ez a dátum, írja be már most a naptárba szeptember 26-át, amikor Keszthelyen találkoznak a villanyautósok.

A Győr környéki villanyautósok abdai találkozója egyben családi nap is lesz, így kicsik és nagyok egyaránt remekül szórakozhatnak majd. A rendezvényen a részvétel ingyenes, de a szervezők kérik, hogy regisztráljatok az evtalalkozo@gmail.com címen az alábbi adatok megadásával, mivel hatalmas segítséget jelent számukra, ha tudják körülbelül hány fővel számoljanak. Ezen kívül aki előre regisztrál az ebédről is gondoskodhat magának.

Helyszín: 9151 Abda, Szent István út 3.

Időpont: 2020. augusztus 16, 10:00-19:00

Programok:

  • érkezés, beparkolás 10-11 óra között
  • helyszíni regisztráció után 13:00-14:30 között különböző típusú autók és motorok tesztvezetése a Gekkgo Motors és az Electroadshow jóvoltából
  • gyerekeknek egész napos kézműveskedés, légvár, Sas és kos társasjátékok, stb.
  • műhelytitkokat tudhattok meg az AGT, e-service, evDirect, Gekkgo, GeriSoft, Nova Futura és természetesen a villanyautosok.hu háza tájáról

A regisztrációs emailben kérlek adjátok meg:

  • elérhetőség,
  • hány fővel, honnan érkeztek,
  • autó márkája, típusa
  • mit szeretnétek ebédre rendelni (a Pizza Porto étlapját megtaláljátok a rendezvényhez tartozó Facebook esemény hozzászólásai között)

A rendezők célja, hogy az érdeklődők minél több típusú autót megismerhessenek és valós tapasztalatokat hallhassanak a tulajdonosoktól. Aki szeretné, lehetősége lesz bemutatni a saját autóját, ehhez ezt is jelezze a regisztrációs e-mailben, ami a parkolás megszervezéséhez fontos. További információkért regisztráljatok emailben és a Facebook eseményben,kövessétek a villanyautosok.hu híreit és a Villanyautós tippek és kérdések Facebook csoportot.

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Elektromos autót használsz?

Szűcs Gábor

2017 óta aktív villanyautós, a Villanyautósok Közösségének oszlopos tagja, a miskolci találkozók szervezője. Környezettudatos családapaként nem csak az autó üzemanyagát, de a háztartás fogyasztását is igyekszik otthon, a háztetőn (áram) és a kertben (zöldség, gyümölcs) megtermelni. Mert nem mindegy, hogy mit eszünk meg és milyen levegőt szívunk be.