Főoldal » elektromos autó » Elindult a Škoda ENYAQ magyarországi előjegyzése

Elindult a Škoda ENYAQ magyarországi előjegyzése

Szeptember szenzációja a Škoda ENYAQ leleplezése volt. Nagyon sokan várták a tágas, nagy hatótávú tisztán elektromos modellt. A magyar árak sajnos egyelőre még nem ismertek, de több szomszédos ország árai alapján 14-18 millió forint közötti induló árakra számítunk akku mérettől függően.

Ha valaki szeretné biztosítani, hogy az első példányok egyikéből jusson neki, most megteheti. Ahogy tavaly a Volkswagen ID.3 esetében, úgy az Enyaq-ra is sorban állási lehetőséget biztosít a Škoda. A cég honlapján 100 000 Ft bankkártyás befizetéssel jelezhetjük vásárlási szándékunkat. Meg kell adnunk, hogy melyik márkakereskedésben szeretnénk majd átvenni az autót, de ez természetesen később módosítható.

A Škoda ENYAQ műszaki adatai (forrás: Škoda)

Aki mindenképp szeretne minél előbb ENYAQ tulajdonos lenni, nem árt, ha siet, ugyanis az előjegyzési lehetőség az első 100 ügyfélnek áll rendelkezésére. A pénz befizetése ezúttal sem jár semmilyen kötelezettséggel, ha meggondolnánk magunkat a későbbiekben elállhatunk a vásárlástól. Az előjegyzéssel rendelkező ügyfelek várhatóan 2021. augusztus 31-ig dönthetnek majd arról, hogy kívánnak-e élni jogukkal, és adásvételi szerződést kötve megrendelik az ENYAQ modellt, vagy inkább visszakérik az előjegyzési díjat.

A Škoda ENYAQ fontosabb jellemzői (forrás: Škoda)
Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Szűcs Gábor

2017 óta aktív villanyautós, a Villanyautósok Közösségének oszlopos tagja, a miskolci találkozók szervezője. Környezettudatos családapaként nem csak az autó üzemanyagát, de a háztartás fogyasztását is igyekszik otthon, a háztetőn (áram) és a kertben (zöldség, gyümölcs) megtermelni. Mert nem mindegy, hogy mit eszünk meg és milyen levegőt szívunk be.