Ma este karbantartást végez a Mobiliti

A mai napon, azaz 2020. szeptember 28-án este 21:00 és 24:00 óra között a Mobiliti applikáció szerverein szoftverfrissítést hajtanak végre, amelynek következtében egyes töltőállomásokon csak a fizikai kulccsal lehet majd töltést indítani, és a számlázás illetve a töltési díj terhelése is csak egy későbbi időpontban fog megtörténni.

A karbantartás érinti az e-Mobi 22 kW-os AC és 22 kW-os DC gyorstöltőit, illetve az Auchan áruházaknál telepített Mobiliti 50 kW-os DC-villámtöltőket. Amennyiben valaki applikációból szeretne ezeken a helyszíneken töltést indítani, lehetőleg legkésőbb 20:30-ig tegye meg, mert ezt követően a frissítés befejezéséig a Mobiliti alkalmazásból nem lesz lehetséges a töltők állapotának lekérdezése és a töltés indítása.

A kulcstartó alakú fizikai kulcs első példányát minden regisztrált felhasználó ingyenesen igényelheti az alkalmazásban, nem csak az ilyen frissítések esetére javasoljuk, hogy rendeljétek meg, hanem azért is, mert sokkal egyszerűbb és gyorsabb a töltést az RFID azonosító oszlophoz érintésével elindítani, mint az alkalmazással.

Aki bármilyen problémát észlel a frissítést követően, jelezze azt a Mobiliti éjjel-nappal elérhető ügyfélszolgálatán a +36 62 565 758-as telefonszámon vagy a help@mobiliti.hu e-mail címen.

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Elektromos autót használsz?

Szűcs Gábor

2017 óta aktív villanyautós, a Villanyautósok Közösségének oszlopos tagja, a miskolci találkozók szervezője. Környezettudatos családapaként nem csak az autó üzemanyagát, de a háztartás fogyasztását is igyekszik otthon, a háztetőn (áram) és a kertben (zöldség, gyümölcs) megtermelni. Mert nem mindegy, hogy mit eszünk meg és milyen levegőt szívunk be.