Főoldal » villanyautósok.hu » 5 év 5000 bejegyzés

5 év 5000 bejegyzés

Bár nem tartjuk nyilván a pontos dátumot, valamikor 2016 februárjában, azaz bő öt éve indult el Magyarország első villanyautós közösségének honlapja a Villanyautosok.hu (akkor még Villanyautoklub.hu). Az öt éve még alig 40 fős közösség azzal a céllal támogatta a honlap megszületését, hogy így az a néhány tucat korai befogadó, akik hozzánk hasonlóan elektromos autóra váltott, megtaláljon bennünket, és segíteni tudjuk egymást az új technológia használatában. Az oldal jelentkezési felületből hamar információforrássá, majd hírportállá bővült, ami 2016 nyarától Villanyautosok.hu néven várta a téma iránt érdeklődőket.

A mai visszaemlékezés apropója nem annyira az 5 év, mint inkább az 5000 írásos anyag, ami az indulás óta elkészült. Ennyi hírt, cikket és tesztet publikáltunk ugyanis az elmúlt 5 évben. Kezdetben alig néhány hír jutott egy egy hónapra, és bőven belefért (sőt szükséges is volt), hogy beszámoljunk a kevés nyilvános töltő műszaki hibáiról is. Ma már nem ritka, hogy 6-8 friss anyag is megjelenik az oldalon egy-egy nap, és az elektromobilitás mellett egyre többet foglalkozunk a zöld energiatermelés témakörével is. A tartalmat ma már tesztek, illetve videók is színesítik, és szinte biztos, hogy a következő 5000 írás publikálásához nem lesz szükségünk 5 évre.

Ezúton szeretném megköszönni minden olvasónknak és a villanyautós közösség tagjainak, hogy velünk vagytok, illetve hogy éves szinten már közel 40 ezer alkalommal szóltok hozzá az itt publikált tartalomhoz.

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Antalóczy Tibor

A Villanyautósok.hu alapítója és főszerkesztője, e-mobilitás szakértő. 2014 óta elektromos autó használó, és külső tanácsadóként számtalan hazai elektromobilitási projekt aktív segítője.