A Hubject részévé vált az Enel X román töltőhálózata

Csatlakozott a Hubject roaming hálózatához az Enel X romániai leányvállalata, ezáltal több mint 160 darab, korábban csak a JuicePass applikáción keresztül használható töltőponttal gazdagodott a több száz elektromobilitás-szolgáltató és töltőüzemeltető berendezéseit összekötő Intercharge platform.

A Hubject a világ legnagyobb eRoaming platformját működteti, mely körülbelül 270.000 töltőpontot és 750 B2B partnert ölel fel. A platform lehetővé teszi a villanyautósok számára, hogy egyetlen felhasználói fiókkal hozzáférhessenek a töltőberendezésekhez, és ne kelljen különböző szolgáltatókhoz külön-külön regisztrálni. Mihai Mardale, az Enel X Romania e-mobilitásért felelős igazgatója elmondta, hogy ez az együttműködés egy olyan szolgáltatást jelent a Romániában és a kelet-európai régióban elektromos autóval közlekedők számára, amellyel nem kell többé azon aggódniuk, hogy ki a szolgáltatójuk, és átlépték-e már az országhatárt.

Az Enel X Románia 20 városában, köz- és magánterületen egyaránt üzemeltet töltőpontokat, a vállalat elmondása szerint a már kiépített hálózattal az autósok anélkül utazhatnak észak és dél, valamint nyugat és kelet között, hogy a töltőállomások miatt stresszelnének. A legújabb együttműködéssel már a román töltőhálózat körülbelül 80%-a a Hubject része.

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Elektromos autót használsz?

Simon Zsolt

Nem az autózás, hanem a környezetvédelem iránti elkötelezettség sodorta a Villanyautósok közé, hogy geográfus és közgazdász tanulmányai befejezése után tudásával segíthesse egy fenntarthatóbb világ kialakulását.