Jövő héten bemutatkozik a BMW i7

Április 20-án szerdán 14 órakor a BMW Group bemutatja az új BMW 7-es sorozat modelljeit, köztük a tisztán elektromos meghajtású i7-et. A digitális világpremiert bárki élőben követheti a BMW Press Streaming felületen, de a gyártó közösségimédia-csatornáin is figyelemmel lehet kísérni a premiert.

Mint korábban beszámoltunk róla, és ahogy a legfrissebb képen sem titkolja a BMW, az új 7-es sorozat megjelenésének központi eleme a nagy méretű, megvilágítással kihangsúlyozott vesék. Az autó nem szerénykedik majd szórakoztató technológiákban, a hátul ülő utasoknak például egy 31 hüvelyk átmérőjű, 8K felbontású képernyőt szerel be a gyártó. A villanyautót a márka ötödik generációs eDrive hajtásrendszere mozgatja majd, de a pontos műszaki adatokra húsvét utánig várnunk kell.

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Elektromos autót használsz?

Simon Zsolt

Nem az autózás, hanem a környezetvédelem iránti elkötelezettség sodorta a Villanyautósok közé, hogy geográfus és közgazdász tanulmányai befejezése után tudásával segíthesse egy fenntarthatóbb világ kialakulását.