Főoldal » egyéb » Videón ahogy a semmibe ugrik egy Tesla

Videón ahogy a semmibe ugrik egy Tesla

A fedélzeti kamerák világában elég sok ijesztő autós videót láttunk már, de ez mindenképp a lista elején van, mert mint egy jó horrorban, nem az az igazán rémisztő amit látunk, hanem az amit nem.

Szerencsére a sofőr jól van.

Meta

Kínában már annyi a Tesla, hogy a szerencsétlenül járt Model Y-t is egy másik Model Y követte, így annak a beépített kamerái vették fel, ahogy a kanyargós hegyi úton az első autó egyszerűen eltűnik az út peremén.

Szerencsére az út túloldalán nem szakadék, hanem egy meredekebb domboldal volt csak, amin az autó lehajtott. Így bár a jármű megrongálódott, a sofőr túlélte az esetet.

Mint később elmondta, nem műszaki hiba történt, ő volt a hunyó, ugyanis a kanyar előtt kiesett a kezéből az öngyújtója és lehajolt, hogy felvegye.

Reméljük ezt égi jelnek vette arra, hogy letegye a cigit.

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Biró Balázs

A fenntartható közlekedés elkötelezett híve, akit elsősorban a Tesla céltudatos és piacot felforgató tevékenysége rántott magával ebbe a világba, így publikációi elsősorban erre a területre koncentrálnak.