Ez történik, amikor a Pimp My Ride szereplői kapnak egy BMW i3-ast és i8-ast

Nemsokára elérkezik a Los Angeles Motor Show ideje, ahol a BMW bemutatja megújult külsejű i8-asát, valamint itt kerül majd először nyilvánosság elé az i8 Roadster is. Ez utóbbiról az elmúlt hetekben már két kedvcsináló videót is kaptunk, melyek közül az egyiken az összeszereléséről is láthatunk részleteket a lipcsei gyárban.

Ezúttal a BMW i-divíziójának két jelenlegi járművéről kaptunk egy rövid videót, melyen nem is akármilyen formában látható az i3 és i8, és nem is akárkik alakították át az autókat. A Pimp My Ride című műsorból ismert West Coast Customs kaliforniai autószerelő és tuningcég dolgozói gondoltak egyet, és kékbe borították mindkét BMW-t, csillogó-villogó Lexani krómfelnikkel felszerelve őket.

Ha elektromos autók személyre szabásáról van szó, joggal juthat eszünkbe legelőször a Tesla, ugyanis az elmúlt hónapokban többször is beszámoltunk átalakított Model 3-asokról. Ilyenek voltak például a narancssárgára festett, vagy a kocsihoz passzoló színű felnikkel szaladgáló Model 3-asok. Aki hiányolja a tuningolt Teslák látványát, annak itt egy videó egy Model X-ről, szintén a West Coast Customs kezei közül.

Elektromos autót használsz?

Simon Zsolt

Nem az autózás, hanem a környezetvédelem iránti elkötelezettség sodorta a Villanyautósok közé, hogy geográfus és közgazdász tanulmányai befejezése után tudásával segíthesse egy fenntarthatóbb világ kialakulását.