A világ legnézettebb műsorában reklámozza villanyautóit az Audi

Az amerikaifutball-bajnokság döntője már régóta az autógyártók Paradicsoma termékeik népszerűsítéséhez. Nem véletlenül, hiszen a Super Bowl néven ismert rendezvényt világszerte több mint 170 millióan követik élőben, ezzel nem csupán az Egyesült Államok legrangosabb sporteseménye, hanem a világ legsikeresebb és legnézettebb televíziós műsora is egyben. A február 3-án, az atlantai Mercedes-Benz stadionban megrendezett 53. döntő sem lesz kivétel, ugyanis amellett, hogy a sportág két legjobb csapata összecsap a pályán a trófea megszerzéséért, a nézők számos szórakoztató kisfilmet és reklámot láthatnak majd a szünetekben a Hyundaitól, Kiától, Toyotától, és más egyéb gyártóktól, melyek bejelentették részvételi szándékukat az eseményen. Ezúttal viszont a közönségnek és a tévé előtt ülőknek egy egészen felvillanyozó élményben lehet része, miután az Audi egy 60 másodperces videóban fogja megmutatni három tisztán elektromos modelljét, és az elektromos meghajtás előnyeit. Nem ez lesz az első alkalom, hogy villanyautó jelenik meg a képernyőkön a Super Bowl közben, hiszen korábban többek között a BMW i3, a Chevrolet Volt, a Smart, a Fiat 500e, és a Nissan LEAF is feltűnt a reklámokban, ám az immáron tizedik alkalommal résztvevő Audi műsora mindig az egyik fő attrakciónak számít. Azt pedig szeptemberben, és december közepén már mi is láthattuk, hogy a német vállalat nagyon ütős reklámokat tud készíteni. Ősszel a 70. alkalommal megtartott Emmy-díjátadó vendégeit nyűgözte le egy egyperces videóval a januárban piacra kerülő e-tronról, múlt hónapban pedig a Formula E versenysorozatot a középpontba állítva világított rá néhány gyakori tévhitre az elektromobilitás kapcsán néhány rövid humoros videóval.

Forrás: Audi USA

A főszerep ezúttal is a tisztán elektromos e-tron sportterepjáróé lesz, ám a kisfilmben megjelenik két másik villanyautó is: az egyik az e-tron GT, mely a novemberi Los Angeles Auto Show látogatóinak okozott felejthetetlen örömöt lélegzetelállító idomaival, a másik pedig egy egyelőre meg nem nevezett modell, mely látszólag a GT vonalait viseli, ám méreteit tekintve inkább az SUV szegmensbe sorolható a kép alapján. Nem érdemes feltételezésekbe bocsátkozni arról, hogy melyik elektromos Audiról van szó, hiszen hamarosan biztosan kiderül, de minden bizonnyal a még az idén megjelenő e-tron Sportback virít a kép jobb szélén.

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Elektromos autót használsz?

Simon Zsolt

Nem az autózás, hanem a környezetvédelem iránti elkötelezettség sodorta a Villanyautósok közé, hogy geográfus és közgazdász tanulmányai befejezése után tudásával segíthesse egy fenntarthatóbb világ kialakulását.