Az öreg cowboy és a villanyhajtás – új reklámsorozat az Auditól

Eljön majd az idő, amikor örökre búcsút intünk a benzinmotor zenéjében úszó férfias autóversenyzésnek, mely után a mosógépet messziről elkerülve napokig szagolhattuk az üzemanyag édeskés illatát a ruháinkon, és csupán olyan eseményekre tudunk majd ellátogatni, ahol gazdag anyukák társaságában, dermesztő csendben kínozzuk magunkat a visszataszítóan csúnya és lassú elektromos versenyautók dögunalmas futamán. Valószínűleg mindannyian rettegve néznénk elébe a versenyautózás jövőjének, ha valahogy így képzelnénk el a villanymotoros járművek által okozott élményt, ám ha meg akarjuk ismerni, hogy valójában miről is szól az elektromos autózás, akkor annak öreg cowboy történetére van szükségünk, aki minden tévhit megtestesítőjeként érkezik egy Formula E futamra. Az eddig hét videóból álló reklámsorozatot az Audi indította a villanymeghajtású formaautók versenysorozatának ötödik szezonját ünnepelve, mely december 15-én szombaton startolt Szaúd-Arábiában. Az Embrace the Future of Racing sorozat egy kitűnő reklám az egyik nagy esélyesnek, a németek Audi Sport ABT Schaeffler csapatának, valamint a tisztán elektromos e-tron sportterepjárónak is, mely a versenypályán kívül fogja elhódítani valamennyi vén cowboy szívét.

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Elektromos autót használsz?

Simon Zsolt

Nem az autózás, hanem a környezetvédelem iránti elkötelezettség sodorta a Villanyautósok közé, hogy geográfus és közgazdász tanulmányai befejezése után tudásával segíthesse egy fenntarthatóbb világ kialakulását.