Miskolci villanyautós találkozó október 12-én, villanygokart versennyel

Az ősz beköszöntével nagyon besűrűsödtek a villanyautós közösség programja, augusztus végén Alsóörsön, a múlt pénteken Budapesten az AsiaCenterben, szombaton pedig Keszthelyen találkoztak a villanyautósok. Ez a hónap sem marad találkozó nélkül, 2019. október 12-én Miskolcon szervezünk villanyautós találkozót, melynek fő attrakciója az Avalon parkban megrendezett időmérős-rajtrácsos elektromos gokart verseny lesz.

A tervezett program:

10:00 Gyülekező Miskolctapolcán a „nagy parkolóban”, közvetlenül a Miskolctapolca tábla után a bal oldalon (Miskolctapolcai út 49.)
11:30 Indulás az Avalon park gokartpályájára igény szerint villanyautóval vagy Dotto kisvonattal
12:00 3 futamos gokart bajnokság, bemelegítő, időmérő, majd rajtrácsos versennyel.
14:00 Indulás vissza a gyülekező helyre melynek közelében lehetőség lesz ebédelni, vagy csak további kötetlen beszélgetésre.

A találkozón a részvétel ingyenes, a gokartozást és az ebédet természetesen mindenki saját maga fizeti. A 3 futamos rajtrácsos verseny részvételi díja 10.350 Ft, 50% előleg fizetendő hétfőig (2019.10.07). A gokart csomag tartalma: 5 perces bemelegítő futam, 7 perces időmérés, 10 körös rajtrácsos verseny, érem és ajándék póló a 3 leggyorsabb versenyzőnek, dobogós eredményhirdetés.
A rajtrácsos bajnokságot követően egyénileg is lehetőség lesz kipróbálni az elektromos gokartokat.

Helyszín: Miskolctapolca parkoló és Avalon park

A gyülekezőt jelentő parkoló és az Avalon park távolsága kb. 2 km, autóval is fel lehet menni, de a parkolási nehézségeket elkerülendő Dotto kisvonatot is választhatunk (300 Ft/fő, oda-vissza). A parkoló és az étterem távolsága csupán 450 méter, ami kellemes sétatáv. A távolabbról érkezőknek fontos információ, hogy a helyszíneken és a két helyszín között félúton összesen 5 db 22 kW Type 2 AC töltő található. Miskolcon összesen 2 db 50 kW DC, 2 db 22 kW DC és a fenti 5-ön kívül további 18 db AC Type2 töltő található, melyek többsége a belvárosban helyezkedik el.

Jelentkezés és további információ:

Szűcs Gábor
villanyauto@szucsgabor.com
+36 30 391 2101

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Elektromos autót használsz?

Szűcs Gábor

2017 óta aktív villanyautós, a Villanyautósok Közösségének oszlopos tagja, a miskolci találkozók szervezője. Környezettudatos családapaként nem csak az autó üzemanyagát, de a háztartás fogyasztását is igyekszik otthon, a háztetőn (áram) és a kertben (zöldség, gyümölcs) megtermelni. Mert nem mindegy, hogy mit eszünk meg és milyen levegőt szívunk be.