Villanyóra #24 – Napelemek, garázstüzek és Tesla stratégiaváltás

Az otthoni napelemes energiatermelés villanyautós körökben egy népszerű terület. Aki szeret füstmentesen közlekedni, az általában értékeli azt is, ha a háztartásához és közlekedéséhez szükséges áramot is zölden termeli meg magának. Szöcske napelemrendszere 5, az enyém (Tibor) 1 éves lett a napokban, így időszerű volt átbeszélni a tapasztalatokat. A héten sajnos kiégett egy garázs Magyarországon, amiben egy villanyautó töltődött. Összeszedtük, hogy mit tudunk az esetről, és mire érdemes figyelni otthoni villanyautó töltés kapcsán. És a végén egy picit beszélgettünk a Tesláról is.

A Villanyóra elérhető több egyéb mellett az alábbi felületeken:

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Elektromos autót használsz?

Antalóczy Tibor

A Villanyatosok.hu főszerkesztője, illetve a Villanyautósok Közösségének egyik alapító tagja, e-mobilitás szakértő. 2014 óta aktív elektromos autó használó, és külső tanácsadóként számtalan hazai elektromobilitási projekt aktív segítője.