Kicsit késhet a Ford Mustang Mach-E

A koronavírus járvány az élet minden területét befolyásolja. Az autógyárak is leállni kényszerültek, van ahol csak hetekre, máshol hónapokra. Ezúttal a norvég Ford Mustang Mach-E megrendelők kaptak szomorú hírt a MachEClub.com fórumon megosztott információk szerint.

Ford Mustang Mach-E

A friss hírek szerint az első példányok átadására 2020 novemberében kerülhet sor. A felszereltség és az ár véglegesítésére a COVID-19 járvány miatt az eredetileg tervezettnél valamivel később, júniusban vagy júliusban kerülhet sor. Az előrendelőknek kiküldött üzenet szerint a gyártás tervezése már folyamatban van, ezért felhívják a megrendelők figyelmét, hogy a megrendelés esetleges módosítása későbbi szállítást eredményezhet. Az üzenet hangsúlyozza, hogy az előrendelés továbbra is érvényes, természetesen ha egy ügyfél meggondolta magát, bármikor költségmentesen visszavonhatja az előrendelést, egészen a megrendelés véglegesítéséig.

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Elektromos autót használsz?

Szűcs Gábor

2017 óta aktív villanyautós, a Villanyautósok Közösségének oszlopos tagja, a miskolci találkozók szervezője. Környezettudatos családapaként nem csak az autó üzemanyagát, de a háztartás fogyasztását is igyekszik otthon, a háztetőn (áram) és a kertben (zöldség, gyümölcs) megtermelni. Mert nem mindegy, hogy mit eszünk meg és milyen levegőt szívunk be.