Már június közepén megkezdődhet az ID.3 1st Edition forgalmazása

Alig egy hete jó hírrel szolgáltunk a Volkswagen első, alapoktól elektromos autónak tervezett modelljére várakozók számára. A foglalással rendelkező ügyfeleknek kiküldött hírlevél alapján „óvatos becslés szerint” július közepétől lesz lehetőségük a szerződés aláírására a vásárlóknak.

Jürgen Stackman, a Volkswagen kereskedelmi vezetője, ennél jóval optimistább, egy hónappal korábbi dátumot tett közzé Twitteren. Az előrendeléssel rendelkezőkkel hamarosan felveszik a VW márkakereskedések a kapcsolatot, és már június 17-től, azaz a mai naptól számítva 6 hét múlva véglegesíthetik a megrendelésüket.

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Elektromos autót használsz?

Szűcs Gábor

2017 óta aktív villanyautós, a Villanyautósok Közösségének oszlopos tagja, a miskolci találkozók szervezője. Környezettudatos családapaként nem csak az autó üzemanyagát, de a háztartás fogyasztását is igyekszik otthon, a háztetőn (áram) és a kertben (zöldség, gyümölcs) megtermelni. Mert nem mindegy, hogy mit eszünk meg és milyen levegőt szívunk be.