Energikus haladás, sorban állás nélkül

Már minden taktikát bevetettél, hogy sorban állás nélkül juss el a töltőig, de nem találod a megoldást? Ugye milyen jól jönne, ha nem kellene hetente akár több órát is várakozással töltened, a megspórolt órákat pedig a magadra vagy a családodra fordíthatnád? A drivE.ON applikáció erre kínál egyszerű, áttekinthető és tervezhető megoldást!Advertisement

Az E.ON alkalmazásában nemcsak a térképes navigáció segíti a felhasználót, hanem a kialakított foglalási rendszer is, ami alapján időpontszerűen tervezheted töltéseidet, pont olyan egyszerűen, mint egy találkozót.

Ezek a funkciók nemcsak városi környezetben, hanem a hosszabb utak során is hasznos szerepet töltenek be, amikor idegen környezetben próbáljuk megtalálni a hozzánk legközelebb található töltőállomást.

Ezek után bátran kijelenthetjük, hogy a töltések könnyen tervezhetők, ahogy mostantól az ezzel járó kiadások is. Az E.ON átlátható feltételeket kínál ügyfeleinek, 2020. november 24-től az elektromobilitás szolgáltatás az AC töltőkön 49 Ft/kWh+4 Ft/perc, a DC töltőkön 57 Ft/kWh+11 Ft/perc bevezető áron érhetők el. A bevezető árakon túl az azonnali fizetések mellett a kényelmesebb, havi elszámolást is választhatják az ügyfelek.

A drivE.ON applikációban az azonnali fizetési móddal a töltés díja közvetlenül a töltés után, az app-ból elérhető Simple pay rendszeren keresztül kerül kifizetésre, bankkártyával. A 10. sikeresen kifizetett töltés után válik elérhetővé az app-ban regisztrált ügyfeleknek a havi elszámolási mód. Ezt a fizetési módot az applikáción keresztül igényelhetik az ügyfelek és azonosítás is szükséges a „Számlázás és fizetés” oldalon leírtak szerint. Havi elszámolás esetén a töltésekről az E.ON egy összegző elektronikus számlát küld utólag.

A díjfizetés bevezetését követően az E.ON tervezi még kialakítani a kedvezmény-, és utalványrendszerét, mellyel majd a drivE.ON applikáción keresztül kuponok és utalványok gyűjtésére, és felhasználására lesz lehetőség.

Bővebb információ: eon.hu/driveon