Új elektromos autóval bővült a GreenGo flottája

A mai naptól fogva már a költözés, vagy nagy csomagok szállítása sem akadály a GreenGo ügyfelei számára, miután Renault Kangoo Z.E. típusú elektromos autók csatlakoztak az autómegosztó platform hazai flottájához. Az úgynevezett GreenGo Cargo szolgáltatás több mint egy éves előkészítést követően indult el Budapesten azzal a céllal, hogy nulla károsanyag-kibocsátású alternatívát kínáljon azon felhasználóknak, akiknek alkalmanként nagy tárgyakat kell mozgatniuk, vagy kisvállalkozásoknak, akiknek nem éri meg saját kisteherautót venniük.

„A mostani bevezetés első lépés egy új szegmens irányába, és még rengeteg tervünk van a továbbfejlesztésére, amiben továbbra is számítunk a felhasználóink visszajelzésére. Természetesen, ahogy most is, továbbra is kizárólag elektromos autókkal tervezzük a bővítéseket” – mondta Michaletzky Bálint fejlesztési vezető.

A GreenGo a szolgáltatási területén központi, könnyen elérhető helyeken Extra Zónákat alakított ki, ahol a Cargókat fel lehet venni, és a bérlés végeztével le lehet zárni. A nagy rakterű (4,6m3, 186×122×125 cm) autókat csak abban a zónában lehet letenni, ahol felvette az ügyfél. Az Extra Zónák a következő budapesti helyszíneken találhatóak: Nyugati, Corvin, Széll Kálmán és Móricz Zsigmond tér környéke, pontos határaik az applikációban megtekinthetők.

A GreenGo Cargók használatának percdíja megegyezik a többi GreenGo autóéval, így akár már 45 Ft ellenében is lehet használni percenként.

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Elektromos autót használsz?

Simon Zsolt

Nem az autózás, hanem a környezetvédelem iránti elkötelezettség sodorta a Villanyautósok közé, hogy geográfus és közgazdász tanulmányai befejezése után tudásával segíthesse egy fenntarthatóbb világ kialakulását.