Fotózz tolatókamerával – a pályaművek

Júniusban hirdettük meg és augusztus 31-ig tartott a tolatókamerás fotópályázatunk, amelynek lényege annyi volt, hogy az autó tolatókameráját kellett a témára irányítani, így megkomponálva a képet, majd az autó képernyőjét és kívülről a téma előtt parkoló autót lefotózni.

Az alábbi pályaművek érkeztek a versenyre, így most a szavazás következik: szavazzatok a lenti űrlap kitöltésével a nektek legjobban tetsző alkotásra szeptember 30-ig, október elején eredményt hirdetünk.

Az egyik kép (Marci) sajnos nem kerülhetett be a versenybe, mivel a szabályok szerint werkfotót is készíteni kellett, amelyen kívülről látható az autó a téma előtt, és a beküldő ezt elmulasztotta. Fájdalomdíjként ennek a cikknek ez az alkotás lett a címlapképe.

Repülő délben

Fotó: Nyitrai Balázs

 

Háttal a Balatonnak

Fotó: Bede Zsolt

 

Marci

Fotó: Toma Albert Marius

 

Dolomitok_Rifugio_Auronzo

Fotó: Rónay Péter

 

Nyaralás Selcén elektromos autóval idilli környezetben

Fotó: Plavecz Péter

 

Zadari látkép

Fotó: Brebán Dóra

 

A horvát tengerpart Kona-szemmel

Fotó: Brebán Dóra

 

Mesés érkezés a Disney várhoz

Fotó: Szentmiklóssy Balázs

Esküvős

Fotó: Gajdos Norbert

A képekhez tartozó werkfotók

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Elektromos autót használsz?

Szűcs Gábor

2017 óta aktív villanyautós, a Villanyautósok Közösségének oszlopos tagja, a miskolci találkozók szervezője. Környezettudatos családapaként nem csak az autó üzemanyagát, de a háztartás fogyasztását is igyekszik otthon, a háztetőn (áram) és a kertben (zöldség, gyümölcs) megtermelni. Mert nem mindegy, hogy mit eszünk meg és milyen levegőt szívunk be.