Főoldal » események » Villanyautósok országos találkozója Alsóőrsön

Villanyautósok országos találkozója Alsóőrsön

Immár harmadik alkalommal tart a Villanyautósok Közössége országos találkozót a nyár lezárásaként a Balaton északi partján. A helyszín ezúttal az alsóörsi Balatoni Yacht Club kikötője és klubháza (Alsóörs, Vasút utca 5., a Bahart és a Marine kikötő között közvetlen a vízparton), ahol a nap során nem csak az ismerkedésre és információcserére, de a lazulásra is lesz lehetőség.

A programot a tervek szerint új autó bemutatók és elektromos élményhajózás is színesíti majd. A távolról érkezőknek péntek és szombat estére szállás 5000 Ft/fő/éj áron korlátozott számban elérhető a helyszínen. A töltést a kikötőben lévő áramforrásokról és klubház melletti e-Mobi töltőről váltakozó áramról és 2 db mobil DC töltőről lesz megoldható. Az e-Mobi töltőn ezen a napon a rendezvény résztvevői elsőbbséget élveznek.

A találkozón való részvétel ingyenes.

  • Időpont: 2019. augusztus 24. (szombat)
  • Helyszín: Alsóörs, Vasút u. 5. (Balatoni Yacht Club kikötője)
  • További információk és jelentkezés: Jósa Tamás +36 20 916-3567, info@josakft.hu
  • Szállásfoglalás: info@balatoniyachtclub.hu
Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »