1 hét múlva megmutatják a legújabb Teslát

Mint már írtunk róla, Elon Musk nemrég bejelentette, hogy november 21-én lesz a Tesla pick-upjának premierje a Los Angeles-i SpaceX központ mellett. A helyszín logikus választás, mivel a cég dizájn stúdiója is itt van pontosan Musk rakétacége mellett. Ha emlékszünk még a Tesla Semi/Roadster premierre, a háttérben repülők szálltak fel és le, mivel a létesítmények pont a hawthorni (Los Angeles egy városrésze) repülőtér szomszédságában vannak. Anno a kezdet kezdetén, amikor a Teslának még nem voltak saját épületei, a SpaceX csarnokának egy szegletét lekerítve kezdték az első autók fejlesztését.

Tegnap éjszaka, 1 héttel a kijelölt dátum előtt a Tesla kiküldte a meghívókat is a közösségi média sztárjainak és a hűséges Tesla kuncsaftoknak, és mint mindig most is van benne egy pici teaser, mivel a kép bal szélén látszanak az autó kerekei az árnyékban. A fehér fény pedig nem egy plazmafegyver villanása, hanem valószínűleg a már korábban belengetett az autó egész elejét átölelő LED fényszóró eredménye.

Az is kiderült a napokban, hogy a Tesla levédettet a Cybertruck elnevezést és egy betűtípust, logót is ehhez.

A bemutató Los Angeles-i idő szerint jövő csütörtökön este 8-kor lesz, ami nálunk péntek reggel 5 órát jelent majd. Természetesen még azon melegében beszámolunk majd róla.

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Elektromos autót használsz?

Biró Balázs

A fenntartható közlekedés elkötelezett híve, akit elsősorban a Tesla céltudatos és piacot felforgató tevékenysége rántott magával ebbe a világba, így publikációi elsősorban erre a területre koncentrálnak.