Villanyautós találkozó Miskolctapolcán – 2020. július 18.

Sajnos az idei év tavaszát ellopta a koronavírus, így a korábban tervezett villanyautós találkozók is elmaradtak. Nem szerettük volna közösségi esemény nélkül tölteni a nyarat, ezért úgy döntöttünk, hogy az eredetileg őszre tervezett elektromos gokart háziversennyel egybekötött miskolctapolcai villanyautós találkozót kicsit előrébb hozzuk. Kedvcsinálóként olvassátok el a tavalyi rendezvényről készült beszámolót.

A helyszín idén is Miskolctapolca

A tervezett időpont: 2020. július 18. 

A délelőtti gyülekezőt egy nagy parkolóban tervezzük (2 db 22 kW AC töltő és épülőben két további AC töltő). A gokart verseny a tervek szerint 12:00-tól kezdődik az Avalon parkban található elektromos gokart pályán. Ahogy tavaly, idén is három futamból áll majd az esemény, egy rövid pályabejárás után következik a 7 perces időmérő futam, ezt követően pedig 10 körös rajtrácsos verseny veszi kezdetét.

A verseny után igény szerint közös ebédet tervezünk, amely lehet egy környékbeli étteremben, vagy akár idén is rendelhetünk pizzát, amit az autók mellett beszélgetve fogyasztunk el.

A gokart verseny résztvevőinek számát minél előbb fixálnunk kell (a pálya lefoglalási ideje a résztvevők számától függ), ezért aki szeretne indulni a versenyen jelentkezzen emailben még a héten (azaz június 21. vasárnapig) a villanyauto@szucsgabor.com email címen.

A találkozó természetesen nyilvános, a részvétel ingyenes.

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Elektromos autót használsz?

Szűcs Gábor

2017 óta aktív villanyautós, a Villanyautósok Közösségének oszlopos tagja, a miskolci találkozók szervezője. Környezettudatos családapaként nem csak az autó üzemanyagát, de a háztartás fogyasztását is igyekszik otthon, a háztetőn (áram) és a kertben (zöldség, gyümölcs) megtermelni. Mert nem mindegy, hogy mit eszünk meg és milyen levegőt szívunk be.