Múzeumba került a Tesla Cybertruck

2020 június 20 és 27 között Los Angelesben a Petersen Autómúzeumban az érdeklődők megcsodálhatják a Tesla Cybertruck prototípusát. Sajnos többségünknek Magyarországról ez a lehetőség túlságosan távoli, így kénytelenek vagyunk beérni a körüljárós videókkal. Már így is olyan részleteket figyelhetünk meg az autón, melyeket eddig nem láthattunk.

Ami viszont nekünk is jó hír, hogy van rá esély, hogy mire megérkezik hozzánk a sorozatgyártásban készült változat, már B kategóriás jogosítvánnyal is vezethető lesz, mivel a jogalkotó figyelembe veszi, hogy az elektromos autók az akku miatt nehezebbek lesznek, és ennek megfelelően módosítják a B kategóriás jogosítvánnyal vezethető alternatív hajtású alternatív mghajtású járművek megengedett össztömegét.

 

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Elektromos autót használsz?

Szűcs Gábor

2017 óta aktív villanyautós, a Villanyautósok Közösségének oszlopos tagja, a miskolci találkozók szervezője. Környezettudatos családapaként nem csak az autó üzemanyagát, de a háztartás fogyasztását is igyekszik otthon, a háztetőn (áram) és a kertben (zöldség, gyümölcs) megtermelni. Mert nem mindegy, hogy mit eszünk meg és milyen levegőt szívunk be.