Galyatetőn is elkészült a TEA. új töltője

A célállomás töltés a leggyorsabb töltés, hiszen időkiesés nélkül, akkor töltődik az elektromos autónk, amikor eleve a parkolóban vár ránk. Tegnap bekapcsolták a Teapont szolgáltató legújabb 2×22 kW teljesítményű AC töltőjét a Mátra közkedvelt kirándulóhelyén, Galyatetőn, a kilátó közvetlen közelében, ahol az Egererdő Zrt. új, 50+ férőhelyes aszfaltozott parkolót adott át.

Ilyen töltők kellenének minden balatoni strand parkolójába is.
A töltőoszlop energiaellátásába a parkolóban található napelemes carport is besegít, így igazán környezetbarát módon tölthetünk.

Az AGT Public Pro töltőoszlop 3 x 40 A árammal gazdálkodik, amit intelligens teljesítmény megosztással biztosít a két aljzat számára, ami azt jelenti, hogy egyfázisú fedélzeti töltővel rendelkező autók csatlakoztatása esetén mindkét autó megkapja a maximális teljesítményt. A töltés az első héten ingyenes, de regisztrációhoz kötött, TEA. mobiltelefonos alkalmazással vagy töltőoszlopon található QR kóddal indítható.

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Elektromos autót használsz?

Szűcs Gábor

2017 óta aktív villanyautós, a Villanyautósok Közösségének oszlopos tagja, a miskolci találkozók szervezője. Környezettudatos családapaként nem csak az autó üzemanyagát, de a háztartás fogyasztását is igyekszik otthon, a háztetőn (áram) és a kertben (zöldség, gyümölcs) megtermelni. Mert nem mindegy, hogy mit eszünk meg és milyen levegőt szívunk be.