Újratervezés! Forduljon a napos útra!

Az elektromos autók iránt érdeklődők biztos felteszik maguknak a kérdést: jó lenne egy környezetkímélő autó, de hogyan jussak hozzá és hol fogom tölteni? Az E.ON E-flotta E.ON Solar napelem rendszerrel kombinálva olyan alternatívát ajánl önkormányzatok és vállalkozások számára, amely jelentősen kényelmesebbé teszi az ügyfelek életét a hagyományos benzin/dízelüzemű autókhoz képest, miközben egyéb kézzelfogható előnyöket is nyújt.

Mindannyian találkoztunk már olyan ismerőssel, akiben felmerültek az alábbiak: Ha vennék egy elektromos autót, mennyire korlátozná az életemet, hogy a töltőkhöz lennék kötve? Ha sietnem kell, lesz-e időm kivárni, amíg a legközelebbi állomáson elég „üzemanyagot” vesz magához az autóm? Ha nincs szabad töltő, mit tudok tenni? Kiépült-e már annyira az infrastruktúra, hogy érdemes legyen elektromos autót használnom?

A nyilvános töltőhálózat elérhetősége elsőre sarkalatos pont mindenki számára, aki elektromos autó használatán töri a fejét. Felmerül a kérdés, hogy hol van a legközelebbi töltőpont, ingyenes-e a töltés, ha ingyenes, meddig lesz az, ha fizetős lesz, mennyibe fog kerülni. Az E.ON E-flotta az E.ON Solar napelem rendszerrel kombinálva megnyugtató választ ad a felmerülő kérdésekre. E.ON a napelem rendszereit igény szerint olyan inverterrel telepíti, amelyhez az elektromos autó közvetlenül csatlakoztatható, így a gépjármű a napelem rendszerről külön berendezés nélkül tölthető.

Az E.ON E-flotta havidíjas konstrukciót kínál önkormányzatok és vállalkozások számára, amelynek kézenfekvő előnyei nem merülnek ki a kényelmes töltésben. A konstrukció fontos eleme, hogy a felhasználó alacsony, tervezhető üzemeltetési költségekre számíthat, mivel a havidíj tartalmazza az időszakos szervizek, téli-nyári gumicserék és a biztosítások minden költségét. Az ügyfélnek dedikált személyes flottakezelő kapcsolattartó a járművekkel kapcsolatos teljes ügyintézést, a kötelező felelősségbiztosítást és a CASCO-t is intézi.

Az E.ON E-flotta használata révén az ügyfél akár jelentős adókedvezményekre is jogosulttá válhat, miközben az erre kijelölt területeken ingyen parkolhat, így a szolgáltatás a pénztárcát számottevően kíméli.

Bár a szolgáltatás nevében flotta szerepel, ez ne tévesszen meg senkit! Az E.ON olyan koncepciót ajánl, amelyben 36-60 hónapos szerződéses időszak mellett az E-flotta már egyetlen autótól is igénybe vehető, kezdeti beruházás nélkül.

Vállalkozások számára a havi bérleti díj költségként elszámolható, az ÁFA akár 100%-ban visszaigényelhető.
A kérdés innentől kezdve nem az, hogy hol tölthető (az autó), hanem hogy hol köthető meg az E.ON E-flotta szerződése?
eon.hu/eflotta

(támogatott tartalom)

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Elektromos autót használsz?