KITÖLTÖTTED MÁR?

Segíts, hogy még jobb tartalmat készíthessünk!

Budaörsön készítik fel a márkaszervizes szakembereket a jövőre

Innovációs és oktatási központot létesít budaörsi centruma mellett a Porsche Hungária, a hivatalos alapkőletételre tegnap került sor Németh Balázs ügyvezető igazgató, valamint Mosóczi László közlekedéspolitikáért felelős államtitkár részvételével. A létesítmény, mely várhatóan 2022 tavaszán készül el, a márkaszerviz-hálózatban dolgozó több mint ezer szakember rendszeres továbbképzését fogja biztosítani. A központ nemzetközi szinten is egyedülálló tudástárral, oktatási anyaggal, oktatásszervezési és vizsgáztatási rendszerrel, szervizberendezéssel, alkatrész-hozzáféréssel, valamint online TV-stúdióval várja majd a szektorban foglalkoztatottakat.

Németh Balázs kiemelte, hogy az önerőből fizetett, 2 milliárd forint értékű beruházás jelentősége nem csupán abban rejlik, hogy a kollégák továbbképzése megvalósulhat, hanem azért is fontos, mert a Porsche Hungária aktív részese lesz a hazai gépjármű-oktatás rendszerének. Hozzátette, hogy az innováció prioritás a Volkswagen Csoportnál, hiszen minden ilyen jövőbe mutató projekt hozzájárulhat azon célkitűzéshez, hogy 2030-ra a járműértékesítésének felét az elektromos autók tegyék ki.

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Elektromos autót használsz?

Simon Zsolt

Nem az autózás, hanem a környezetvédelem iránti elkötelezettség sodorta a Villanyautósok közé, hogy geográfus és közgazdász tanulmányai befejezése után tudásával segíthesse egy fenntarthatóbb világ kialakulását.