Főoldal » elektromos autó » Villámgyorsan elfogyott a céges villanyautó támogatás keretösszege

Villámgyorsan elfogyott a céges villanyautó támogatás keretösszege

Ma reggel 8:01-től pályázhattak a gazdasági társaságok elektromos autó vásárlás támogatására. Az IFKA oldalán 9 órakor egyes felhasználóknak már az „Új pályázat létrehozásához jelenleg nincs lehetőség.” üzenet fogadta a sikeresen bejelentkezőket, ami arra utalhat, hogy elfogyott az 1 milliárd forintos keretösszeg.

A pályázat ezúttal is szerencsejátékhoz volt hasonlítható, beszéltünk ugyanis olyan pályázóval, akinek 9-ig nemhogy benyújtani nem sikerült a pályázatot, de bejelentkezni sem tudott még az oldalon. (Ők a „Jelenleg túl sok felhasználó dolgozik oldalunkon. Kérjük próbálja meg a belépést később. Megértését köszönjük!” üzenetet kapják.)

Azok a szerencsések, akik sikeresen beléptek a pályázat megnyitásakor, általában 10-20 perc alatt a folyamat végére értek, így ha a bejelentkezésen csodával határos módon már átjutott valaki, minden dokumentum elő volt készítve, és a kereskedője szerepelt a listán (vagy rutinosan másikat választott, amit majd hiánypótlásban javít), gördülékenyen pályázhatott.

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Szűcs Gábor

2017 óta aktív villanyautós, a Villanyautósok Közösségének oszlopos tagja, a miskolci találkozók szervezője. Környezettudatos családapaként nem csak az autó üzemanyagát, de a háztartás fogyasztását is igyekszik otthon, a háztetőn (áram) és a kertben (zöldség, gyümölcs) megtermelni. Mert nem mindegy, hogy mit eszünk meg és milyen levegőt szívunk be.