Főoldal » elektromos autó » Nyit a Tesla hivatalos budapesti szervize

Nyit a Tesla hivatalos budapesti szervize

FRISSÍTÉS:  már képet is kaptunk a hírhez, ezúton is köszönjük Tesla Masternek (Bérczi Balázs) a segítséget!

Megjelent a Tesla applikációban az időpont foglalási lehetőség az új budapesti szervizbe, melynek címe 1034 Budapest, Zay utca 24, ahol a Duna Autó Zrt. telephelye is található. A helyszín eddig csak pletykaként keringett Teslás körökben, hivatalos megerősítés nem érkezett róla. Az applikációban megjelent foglalási lehetőség már egyértelműen hivatalosnak tekinthető.

Az interneten keringő screenshotok alapján a legkorábbi foglalható időpont 2021. szeptember 23. volt, de sok Tesla tulajdonos még e hír megjelenésének idején sem látja a budapesti helyszínt a kiválasztható szervizek között. Más forrásból viszont arról értesültünk, hogy már október végéig betelt a szerviz naptára. Hivatalos információ a Tesla hazai képviseletétől egyelőre nincs.

Forrás: Bérczi Balázs / TeslaMaster

Korábban akik autóválasztáson törték a fejüket gyakran amiatt választottak a Teslától eltérő típust, mert egy meghibásodás esetén Ausztriába lettek volna kénytelenek szervizbe vinni az autót. A magyar Tesla pop-up store megnyitását követően már egyértelművé vált, hogy szerviz is nyílik majd hazánkban. A szervizre azért is nagy szükség volt, mert az előzetes ígéretek szerint szeptemberben megkezdődik az első Magyarországon rendelt autók átadása is.

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Szűcs Gábor

2017 óta aktív villanyautós, a Villanyautósok Közösségének oszlopos tagja, a miskolci találkozók szervezője. Környezettudatos családapaként nem csak az autó üzemanyagát, de a háztartás fogyasztását is igyekszik otthon, a háztetőn (áram) és a kertben (zöldség, gyümölcs) megtermelni. Mert nem mindegy, hogy mit eszünk meg és milyen levegőt szívunk be.