Megvadították a Honda kisautóját

Kevés annyira jellegzetes és szerethető külsejű autó van ma a piacon, mint a Honda e, de ez a retrósan cuki stílus nem mindenkit vesz le a lábáról, vannak, akik hiányolják a vadságot a kisautóból. Számukra készíti szénszálas karosszériacsomagját az Innovate Composites nevű cég, amely raliautós kiállással ruházza fel a villanyautót. A csapat kiszélesített sárvédőt, izmosabb lökhárítókat, diffúzort, és egy jókora hátsó tetőszárnyat szerelt a járműre, amelynek versenyautós kisugárzására a hatküllős fehér felnik is ráerősítenek. Az átalakítás csak a külsőt érintette, így az utastérben nem történtek változások, és a 100 kW teljesítményű villanymotor, valamint a 35,5 kWh kapacitású akkumulátor is a régi.

Sajtóértesülések szerint a tuningcég még tökéletesíti a dizájncsomagot, de amint elkészül, limitált példányszámban árulni is fogja. Versenyfóliába bújtatva így fest majd a végleges tuning-Honda:

A Honda városi elektromos autóját nekünk is volt szerencsénk több alkalommal is tesztelni, az alábbi cikkekben bemutattuk, milyen kalandokat éltünk át vele.

 

Címlapkép forrása: Innovate Composites

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Elektromos autót használsz?

Simon Zsolt

Nem az autózás, hanem a környezetvédelem iránti elkötelezettség sodorta a Villanyautósok közé, hogy geográfus és közgazdász tanulmányai befejezése után tudásával segíthesse egy fenntarthatóbb világ kialakulását.