Főoldal » villanyautózás a gyakorlatban » Tartós teszt indul: megérkezett az új Nissan LEAF

Tartós teszt indul: megérkezett az új Nissan LEAF

Amikor tavaly eladásra meghirdettem a 24 kWh-ás LEAF-et, akkor még csak pletykák szóltak egy újabb, 40 kWh-ás modellről. Akkor a régi LEAF helyére egy 30 kWh-ás modellt szántam, de sajnos akkor a kiszemelt használt példányról lecsúsztam, és 30-asból már újat sem lehetett rendelni. Így maradt a várakozás a 40 kWh-ás, frissített modell bejelentésére. 2017. szeptemberében ez meg is történt, de az is gyorsan kiderült, hogy rendelni sem lehet még egy darabig, és szállítani is csak 2018-ban fogják tudni az autót, így az átmeneti időre egy Opel Ampera lett a közlekedési eszközöm. Ez az autó most új, gondos gazdához kerül, ugyanis a napoban átvettem az új Nissan LEAF-et, amiről a következő hetekben-hónapokban rövid videók és írott beszámolók formájában fogom megosztani a gondolataim. A sorozatindító videóban az első nap tapasztalatairól számolok be. Ha nem akarsz lemaradni a folytatásról, akkor iratkozz fel a Villanyautósok Közösségének Youtube csatornájára, ha pedig tetszett a videó, akkor értékeld a lájk gomb megnyomásával. Ha szeretnéd, hogy egy konkrét dolgot bemutassak, kipróbáljak az autón a következő részek valamelyikében, akkor azt jelezd a videó alatt a hozzászólásoknál.

 

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Antalóczy Tibor

A Villanyautósok.hu alapítója és főszerkesztője, e-mobilitás szakértő. 2014 óta elektromos autó használó, és külső tanácsadóként számtalan hazai elektromobilitási projekt aktív segítője.