Elmarad Balatonfüreden a IV. Balatoni Villanyautós Találkozó

Jósa Tamás villanyautós társunktól kaptuk a hírt,  hogy idén elmarad a már hagyománnyá vált balatoni villanyautós találkozó, amit az előző években kétszer Balatonfüreden, tavaly pedig Alsóörsön szervezett Tamás. Mivel a villanyautós találkozó minden évben vitorlás rendezvényekkel együtt került megrendezésre, így a két rendezvény együttes létszáma várhatóan meghaladná a tömegrendezvényekre vonatkozó 500 fős korlátozást, így a szervezők az esemény lemondása mellett döntöttek.

Rengetegen keresték az elmúlt hetekben Tamást és érdeklődtek, hogy idén mikor lesz a szokásos balatoni rendezvény, eddig sajnos nem tudott biztosat mondani. Mostanra azonban kiderült, hogy a koronavírus második hullámának megelőzése érdekében idén nem tartják meg a 49. VVT balatonfüredi vitorlás találkozót sem, amelynek korábban társrendezvénye volt a villanyautós találkozó.

Nem az ez első idei rendezvény, tavasszal elmaradt a gyenesdiási villanyautós családi nap is. Nyáron szerencsére kétszer is sikerült találkoznunk, júliusban Miskolcon, augusztusban pedig Abdán. Legközelebb pedig Keszthelyen, szeptember 26-án lesz találkozó, melyet Szabó András már 3. alkalommal szervez meg. Aki tehát őszi balatoni hangulatban szeretné megcsodálni az elektromos autókat, ezt a dátumot írja be a naptárba. A keszthelyi találkozó részleteivel később jelentkezünk, illetve figyeljétek a Villanyautós tippek és kérdések Facebook csoportot.

EZT OLVASTAD MÁR?  Villanyautósok találkozója Alsóörsön

Elektromos autót használsz?