Jön a Youtube és Netflix a Teslák képernyőjére

Elon Musk hétvégén Twitteren jelentette be, hogy hamarosan Youtube és Netflix tartalmakat nézhetnek a Tesla tulajdonosok az autókba épített nagy méretű képernyőkön. Sokan rákérdeztek, hogy mit jelent a hamarosan, mire Musk először azt válaszolta néhány hónapon belül, később még korábbi időpontot ígért: augusztus végéig.

Biztonsági okokból a filmnézés természetesen csak az autó álló helyzetében működik majd, így elsősorban olyan helyszíneken jöhet jól, ahol még nem elég sűrű a Supercharger hálózat, ezért hosszabb töltési idővel kell tervezni.

Mivel a Tesla közvetlenül még nem értékesít hazánkban, a magyarországi rendelésekhez érdemes tapasztalt segítséget igénybe venni.

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Elektromos autót használsz?

Szűcs Gábor

2017 óta aktív villanyautós, a Villanyautósok Közösségének oszlopos tagja, a miskolci találkozók szervezője. Környezettudatos családapaként nem csak az autó üzemanyagát, de a háztartás fogyasztását is igyekszik otthon, a háztetőn (áram) és a kertben (zöldség, gyümölcs) megtermelni. Mert nem mindegy, hogy mit eszünk meg és milyen levegőt szívunk be.