Tízezer – Villanyautós tippek és kérdések

Bár nem az első ilyen közösség volt a Facebook magyar szegletén amikor kb. 2 éve létrehoztuk a Villanyautós tippek és kérdések csoportot, de hamar a legaktívabb és legdinamikusabban növekvő lett. Ma pedig, amikor a tagok száma átlépte a 10 ezer főt, már messze a legnagyobb olyan felület, ahol az elektromobilitás iránt érdeklődők megoszthatják egymással a gondolataikat, vagy éppen feltehetik a kérdéseiket. A felvetésekre szinte azonnal érkeznek a gyakorlott villanyautósok precíz válaszai, így kiváló hely lett a villanyautózással illetve az elektromos autókkal való ismerkedésre. A világ minden tájén élő tagok gyakran képet adnak a magyarországitól eltérő elektromobilitási helyzetről is, így a hazai mellett megismerkedhetünk a külföldi jó és rossz példákkal is.

A csoport minden tagjának köszönjük, hogy segít a közösség építésében, aki pedig még nem csatlakozott a közösséghez, azt csak bíztatni tudjuk a csatlakozásra: Villanyautósok tippek és kérdések.

Akit a villanyautózáson belül a Tesla márka és az azzal kapcsolatos legfrissebb információk érdekelnek, azt várjuk a Tesla Klub Magyarország csoportban.

EZT OLVASTAD MÁR?  Peugeot e-2008 merítés

Elektromos autót használsz?

Antalóczy Tibor

A Villanyatosok.hu főszerkesztője, illetve a Villanyautósok Közösségének egyik alapító tagja, e-mobilitás szakértő. 2014 óta aktív elektromos autó használó, és külső tanácsadóként számtalan hazai elektromobilitási projekt aktív segítője.