Nem bírta a terhelést a Tesla honlapja

A TSLA részvény árfolyama a második negyedéves várakozásokat felülmúló eladási számok közzétételét követően soha nem látott magasságokra tört a július 4-i amerikai munkaszünet előtt. Az 1200 dollár feletti részvényár miatt Elon Musk Twitteren kárörvendett a részvény shortolókon (akik a részvény ár esésére fogadtak) és általuk elveszített vagyonon.

Üzenetében Musk azt írta, hogy arany hímzéssel ellátott piros szatén rövidnadrágot (angolul short) küld majd nekik. A viccen bizonyára tovább pörgött az őrült milliárdos agya, ugyanis a Tesla webáruházban rövidesen megjelent egy új termék: egy piros szatén rövidnadrág, amelyre a Tesla modellek betűit hímezték: S3XY.

A limitált kiadású rövidnadrág ára 69,420 dollár, amelyben a 420 arra utal, hogy Musk néhány éve azt kommunikálta, hogy 420 dolláros részvényáron kivezetné a céget a tőzsdéről.

Természetesen az új terméket is megreklámozta a 36 millió követővel rendelkező Musk a Twitteren, amely annyi kattintást hozott, amivel állítólag nem tudott megbírkózni a szerver.

EZT OLVASTAD MÁR?  Autós bérlet Miskolcon

Természetesen az internetezők reakciójára sem kellett sokat várni, azonnal megjelentek a válaszok, például gyártási hibával leszállított termékekről.

 

Elektromos autót használsz?