Nem bírta a terhelést a Tesla honlapja

A TSLA részvény árfolyama a második negyedéves várakozásokat felülmúló eladási számok közzétételét követően soha nem látott magasságokra tört a július 4-i amerikai munkaszünet előtt. Az 1200 dollár feletti részvényár miatt Elon Musk Twitteren kárörvendett a részvény shortolókon (akik a részvény ár esésére fogadtak) és általuk elveszített vagyonon.

Üzenetében Musk azt írta, hogy arany hímzéssel ellátott piros szatén rövidnadrágot (angolul short) küld majd nekik. A viccen bizonyára tovább pörgött az őrült milliárdos agya, ugyanis a Tesla webáruházban rövidesen megjelent egy új termék: egy piros szatén rövidnadrág, amelyre a Tesla modellek betűit hímezték: S3XY.

A limitált kiadású rövidnadrág ára 69,420 dollár, amelyben a 420 arra utal, hogy Musk néhány éve azt kommunikálta, hogy 420 dolláros részvényáron kivezetné a céget a tőzsdéről.

Természetesen az új terméket is megreklámozta a 36 millió követővel rendelkező Musk a Twitteren, amely annyi kattintást hozott, amivel állítólag nem tudott megbírkózni a szerver.

Természetesen az internetezők reakciójára sem kellett sokat várni, azonnal megjelentek a válaszok, például gyártási hibával leszállított termékekről.

 

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Elektromos autót használsz?

Szűcs Gábor

2017 óta aktív villanyautós, a Villanyautósok Közösségének oszlopos tagja, a miskolci találkozók szervezője. Környezettudatos családapaként nem csak az autó üzemanyagát, de a háztartás fogyasztását is igyekszik otthon, a háztetőn (áram) és a kertben (zöldség, gyümölcs) megtermelni. Mert nem mindegy, hogy mit eszünk meg és milyen levegőt szívunk be.