Miért vettem Nissan e-NV200 Evalia csapatszállítót?

A Villanyóra podcast hallgatói már tudják, hogy nem bírtam nyugodtan használni a Kia e-Nirot, annak ellenére, hogy a nagy akkunak és kedvező fogyasztásnak köszönhetően teljesen kompromisszum-mentesen közlekedtünk vele az elmúlt közel egy évben. Szerettem volna valami tágasabbat, lehetőleg hétszemélyest.

Ebben a kategóriában sajnos még elég szűk a villanyautó kínálat, de szerencsére egyre bővül. Miért válasszon valaki egy olyan autót, amelynek a közelmúltban épp leállt a gyártása, a hatalmas méretekhez viszonylag kicsi akkumulátort tartalmaz, így a hatótáv sem túl nagy, ráadásul a töltési teljesítménye is elmarad a manapság elvárhatótól?

Az alábbi videóban erre a kérdésre is választ adok, és persze megosztom az első benyomásaim a Nissan e-NV200-ról, hiszen már túl vagyunk 500 kilométeren.

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Elektromos autót használsz?

Szűcs Gábor

2017 óta aktív villanyautós, a Villanyautósok Közösségének oszlopos tagja, a miskolci találkozók szervezője. Környezettudatos családapaként nem csak az autó üzemanyagát, de a háztartás fogyasztását is igyekszik otthon, a háztetőn (áram) és a kertben (zöldség, gyümölcs) megtermelni. Mert nem mindegy, hogy mit eszünk meg és milyen levegőt szívunk be.