Innovatív flottamegoldások a Mobilititől

Egyre több cég, vállalkozás teszi le a voksát az e-autók mellett, és céges flottáját belső égésű motorral szerelt járművek helyett elektromos autókkal alakítja ki. Ez amellett, hogy környezetbarát és kényelmes megoldás, még akár gazdaságosabban is üzemeltethető. Ehhez természetesen elengedhetetlen a megfelelő járművek kiválasztása és a töltési lehetőség optimalizálása.

Célszerű, ha a cég az autói töltését lehetőleg a saját telephelyén telepített töltőberendezéseken oldja meg. Az üzleti célokra legmegfelelőbb jármű és az ehhez szükséges, pontosan megtervezett telephelyi töltési lehetőség révén minimalizálható a publikus töltési szolgáltatások igénybevétele. Mintha csak a benzines vagy dízelautókhoz saját üzemanyagkút állna rendelkezésre.

A Mobiliti név garancia a cégek, vállalkozások számára!

Stabil és hosszú távon is fenntartható megoldást nyújtunk az e-autóflották optimális működtetéséhez.

Prémium minőségű töltőberendezéseink és megbízható informatikai háttérrendszerünk segítségével az elektromos autók üzemeltetése kiválóan megvalósítható üzleti környezetben is.

Megfelelő telephelyi gyorstöltő (AC) berendezéssel kevesebb mint nyolc óra alatt akár több mint 400 km hatótáv megtételéhez szükséges energiával is feltölthető az autó akkumulátora, miközben a jármű töltőhöz csatlakoztatása és leválasztása összesen egy-egy percet igényel csak a napi rutin részeként. A Mobiliti által forgalmazott villámtöltőkkel (DC) a töltési idő akár 20-30 perce is lerövidíthető.

A költségek teljes kontroll alatt tarthatók

A Mobiliti informatikai (BackEnd) és adminisztratív szolgáltatásai révén korlátozhatja a töltésre jogosultak körét. Minden töltésről beazonosítható, hogy ki, mikor, mennyi ideig és mekkora mennyiségben töltött, valamint mindezekből részletes statisztikák készíthetők. Fejlett rendszereinknek köszönhetően a villamosenergia-költségek, például a lekötött teljesítmény is optimalizálható.

A Mobiliti publikus töltési szolgáltatásaival még a legkisebb akkumulátoros autókkal is átjárható az ország.

Ránk akkor is számíthat, ha a telephelyi töltés nem elegendő a kiválasztott úti cél eléréséhez.

Mobiliti Flotta szolgáltatásunk keretében a Mobiliti országos töltőhálózatába kapcsolt több mint 550 darab AC- és DC-töltőn biztosítjuk az egyszerű és gyors töltésindítást. Töltőink megtalálhatók a Decathlon, az Auchan és a Spar áruházaknál is, emellett a Shell két villámtöltő állomását – a székesfehérvári (M7) és a geleji (M3) pihenőnél – ugyancsak a Mobiliti üzemelteti.

Roamingszolgáltatásunkkal cégek, vállalkozások e-flottáinak üzemeltetése külföldön is kényelmesen megvalósítható a hazai feltételek mellett. Publikus töltőhálózatunk és roamingmegállapodásaink révén ügyfeleink részére nemcsak Magyarország, de egész Európa átjárhatóvá vált. Európában és a kontinensen kívül is, összesen 35 országban, közel 100 000 töltőponton tölthetik autójukat felhasználóink a Mobiliti app használatával az itthon megszokott módon. Üzleti partnereinknek utólagos elszámolási lehetőséget biztosítunk átutalásos fizetéssel, emellett a külföldi töltések díját is forintban egyenlíthetik ki.

A hazai e-mobilitás-szolgáltatók között elsőként a Mobiliti alkalmazás támogatja az Apple CarPlay-t.

Az iPhone készüléket CarPlay-kompatibilis autóhoz csatlakoztatva a navigáción és egyéb kényelmi funkciókon túl a Mobiliti alkalmazás is elérhető, melynek segítségével már vezetés közben is biztonságosan és kényelmesen kereshetjük meg a számunkra legmegfelelőbb szabad töltőállomást.

További részletek és információk: www.mobiliti.hu