Villanyóra #20 – Külföldi elektromos autó teszt koronavírus világjárvány idején

Majdnem elmaradt a Villanyóra 20. adásának felvétele, de végül csak megmentettük a helyzetet. A mostani adás ugyan csak félórás lett, viszont kimondottan friss és érdekes. A Tesla rajongók most vagy pihenjenek, vagy hangolódjanak rá, hogy ez a Villanyóra másról fog szólni. Ezúttal ugyanis Szöcskével beszélgettünk egy külföldi villanyautó tesztről, illetve magáról az autóról, hiszen dacolva a világszintű pánikhelyzettel Ő tegnap (csütörtök) reggel elutazott Berlinbe erre a programra. A felvétel az autóban készült a reptérről hazafelé jövet kezdetleges eszközökkel, ezért a minőség nem tökéletes, de nézzétek el nekünk ezt az ideiglenes visszalépést.

Köszönjük, hogy a Villanyórát ilyen sokan hallgatjátok már a weboldal mellett a legismertebb platformokon is. Ha még nem tettétek, akkor jelöljétek be a kedvencek közé, hogy még több autózás iránt érdeklődőnek ajánlják a rendszerek algoritmusai a Villanyórát!

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Elektromos autót használsz?

Antalóczy Tibor

A Villanyatosok.hu főszerkesztője, illetve a Villanyautósok Közösségének egyik alapító tagja, e-mobilitás szakértő. 2014 óta aktív elektromos autó használó, és külső tanácsadóként számtalan hazai elektromobilitási projekt aktív segítője.