RE:CHARGE at Home néven videó podcastot indított a Jaguar Racing

Ahogy egyre több nagy szervezet vezeti be saját belső kommunikációjában a koronavírus járvány miatt az online konferencia alkalmazásokat, úgy ismerik fel sok helyen, hogy ezek a platformok másra is használhatók. A Formula E és a Jaguar I-Pace eTrophy az elektromos meghajtáson túl természetesen a show-ról szól, amit otthonról, kijárási korlátozás és tilalom mellett nem könnyű űzni. Hogy ebben a nehéz időszakban sem maradjunk tartalom nélkül, a Formula E első gyártói csapata, a Jaguar Racing egy új videó podcastot indított, amiben a csapat tagjai beszélgetnek az eddigi versenyekről és a csapat belső életéről. Az első adásban Amanda Stretton műsorvezető a Jaguar Racing csapat egyik versenyzőjét, az új-zélandi Mitch Evanst és a csapat igazgatóját James Barclay-t faggatta a korábbi évekről az interneten keresztül. A közel egyórás felvételt Youtube-on és Spotify-on is publikálták. A beszélgetés egyik érdekessége, hogy a járvány miatt Európában ragadt versenyző egy másik csapatnál versenyző vetélytársa, André Lotterer dél-franciaországi házában próbálja meg kihúzni ezt az időszakot.

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Elektromos autót használsz?

Antalóczy Tibor

A Villanyatosok.hu főszerkesztője, illetve a Villanyautósok Közösségének egyik alapító tagja, e-mobilitás szakértő. 2014 óta aktív elektromos autó használó, és külső tanácsadóként számtalan hazai elektromobilitási projekt aktív segítője.