Főoldal » egyéb » Bejelentésre készül a Renault-Nissan-Mitsubishi Szövetség

Bejelentésre készül a Renault-Nissan-Mitsubishi Szövetség

A Renault-Nissan-Mitsubishi szövetség jövőjével kapcsolatos, gyakran egymásnak is ellentmondó pletykákat már hosszú ideje rendszeresen hallunk. Időnként az együttműködés szorosabbra fűzése, máskor épp a lehetséges felbomlása kerül napirendre. Carlos Ghosn szerint az ő csúfos eltávolítása a Nissan éléről, valamint letartóztatása mögött is az állhat, hogy szerette volna szorosabbra fűzni az együttműködést a Nissan francia partnerével, amely ellentétes volt a helyi vezetők terveivel, érdekeivel.

Holnap végre pont kerülhet a találgatások végére, ugyanis a Renault-Nissan-Mitsubishi Szövetség jövőjével kapcsolatos online sajtótájékoztatót hívtak össze reggel 9 órára. Május 29-én pedig a Renault csoport tart majd sajtótájékoztatót. Szerintetek mit jelentenek be holnap? Írjátok meg hozzászólásban!

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Szűcs Gábor

2017 óta aktív villanyautós, a Villanyautósok Közösségének oszlopos tagja, a miskolci találkozók szervezője. Környezettudatos családapaként nem csak az autó üzemanyagát, de a háztartás fogyasztását is igyekszik otthon, a háztetőn (áram) és a kertben (zöldség, gyümölcs) megtermelni. Mert nem mindegy, hogy mit eszünk meg és milyen levegőt szívunk be.