Az Ioniq 5 kilenc árnyalata

Az elektromos autókra hatalmas a kereslet, így a legtöbb újdonságot már előrendelésben elkapkodják. Mire szerződéskötésre kerül a sor, a szerencsésebbek már kipróbálhatnak, de legalább megnézhetnek egy teszt- vagy bemutató autót. Az autó fontosabb műszaki paramétereit tartalmazzák a katalógusok, és rengeteg információ összegyűjthető szakportálokról is.

Az autó színét azonban gyakran csak egy katalógusban lévő apró színminta alapján lehet kiválasztani. A zsákbamacskát és meglepetéseket kevésbé kedvelő Ioniq 5 vásárlóknak nyújthat némi segítséget az alábbi videó, amelyben egymás után járják körbe az új Hyundai Ioniq 5 modellt minden választható színben.

Azoknak is találtunk egy videót, akiket a színek helyett inkább a külső- és belső részletek érdekelnek. Érdemes megnézni a 8 perces videót, ötletes megoldásokra derül fény belőle, az autó például irányjelzéskor a műszerfalra is kiteszi a kamerás tükör képét, de minden poént nem szeretnék lelőni.

Címlapkép: Youtube / Crazy Tuner

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Elektromos autót használsz?

Szűcs Gábor

2017 óta aktív villanyautós, a Villanyautósok Közösségének oszlopos tagja, a miskolci találkozók szervezője. Környezettudatos családapaként nem csak az autó üzemanyagát, de a háztartás fogyasztását is igyekszik otthon, a háztetőn (áram) és a kertben (zöldség, gyümölcs) megtermelni. Mert nem mindegy, hogy mit eszünk meg és milyen levegőt szívunk be.