Gyertek szombaton Balatonfüredre!

Az idei szüret meghozza a villanyautós programokat. Most szombaton, azaz szeptember 18-án, Balatonfüreden rendezik a IV. Balatoni Villanyautós Találkozót, egy héttel később, szeptember 25-én Keszthelyen találkoznak a villanyautósok, majd október 16-án Miskolctapolcán tartunk hasonló rendezvényt.

A balatonfüredi találkozóra nem csak a tisztán elektromos gépkocsit használókat, de az elektromobilitás iránt még csak érdeklődőket (a leendő villanyautósokat) is várják a szervezők, Jósa Tamás és Haide Bence. A találkozó résztvevői megismerkedhetnek az aktuális újdonságokkal, egyedi fejlesztésekkel, illetve találkozhatnak a témában érdekelt kereskedők, szervezetek képviselőivel. Itt lesznek az elektromobilitás szolgáltatók, azaz a töltoszlopokat üzemeltető szakemberek, de a töltőberendezések gyártóival és forgalmazóival is lehetőségünk lesz beszélgetni. Minden villanyautósnak érdekes lesz a katasztrófavédelem tájékoztatója az elektromos gépkocsikkal kapcsolatos tapasztalatokról, a járművek biztonságáról.

A villanyautó vásárlást még csak fontolgatók számára hatalmas előny, hogy elbeszélgethetnek a gyakorló villanyautósokkal, így első kézből kaphatnak információt egyes típusokról. A márkakereskedők nem csak bemutatják kínálatukat, de tesztvezetésre is lehetőség lesz. Összesen 14 különböző elektromos autó típust vihetnek próbaútra, akik eljönnek Balatonfüredre. Az autókon kívül elektromos motorkerékpárok és elektromos kerékpárok is megtekinthetők lesznek.

A találkozó helyszíne Balatonfüreden a Kisfaludy strand parkolója mellett található tizenötezer négyzetméteres elkerített terület (46°57’27.3″N 17°54’28.6″E). A találkozóra eljutást és hazautazást a PARKL elektromobilitás szolgáltató a Balatonalmádiban és Balatonfüreden található DC töltőinél pénteken és szombaton felhasználható 1000 Ft összegű kedvezménykuponnal segíti.

A tervezett program:

08:40 Kapunyitás
09:00 Érkezés, regisztráció
09:30 – 10:30 Baráti kávé a gyártókkal
10:00 – 15:30 Tesztvezetés (regisztráció)
11:00 Megnyitó
11:20 – 12:00 Szakmai előadás
10:00 – 15:30 Sétavitorlázás (a regisztráció lezárult!!!)
16:00 Autós felvonulás (Balatonfüred – Aszófő – Pécsely – Balatonszőlős – Balatonfüred útvonalon)

Egész nap (10:00 – 16:00) Villanyautós Piac, párhuzamosan a Találkozó programjaival.

This slideshow requires JavaScript.

A sétavitorlázáson és a tesztvezetésen való részvétel időjárás és létszámfüggő (a helyek száma korlátozott), ezért regisztrációhoz kötött. Regisztrálni az esemény honlapján lehet.

A rendezvény támogatói az MVM Paksi Atomerőmű, az ASE Vitorlás SC, a Pappas, a Ford Petrányi, a PARKL, a ROYALKERT, a citiwell, az ESAGONO ENERGIA, a Császár Autószerviz Kft, a 101 EV PARK, a Csermely és Társa Kft, a NELSON FLOTTA, az ebike2go, a DONGFENG és az elektromosautobiztositas.hu.

Mindenkit szeretettel várnak a szervezők:

Jósa Tamás (tel.: 06 20 541 5786)
Haide Bence (tel.: 06 30 390 6292)

info@balatonivillanyautostalalkozo.hu
https://balatonivillanyautostalalkozo.hu
https://www.facebook.com/Balatoni-Villanyaut%C3%B3s-Tal%C3%A1lkoz%C3%B3-109986498025334/

 

 

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Elektromos autót használsz?

Szűcs Gábor

2017 óta aktív villanyautós, a Villanyautósok Közösségének oszlopos tagja, a miskolci találkozók szervezője. Környezettudatos családapaként nem csak az autó üzemanyagát, de a háztartás fogyasztását is igyekszik otthon, a háztetőn (áram) és a kertben (zöldség, gyümölcs) megtermelni. Mert nem mindegy, hogy mit eszünk meg és milyen levegőt szívunk be.