A római Formula E verseny belülről magyar nyelvű videóval

Horváth András az elektromos autókkal foglalkozó népszerű vlogger ezúttal a Formula-E világába kalauzolja el a nézőket. A fantasztikus felvételekért nem volt rest egészen Rómáig utazni, ahol szemügyre vette az Formula-E idei szezonjának első európai futamát. Az ő videóját láthatjátok most odalent.

Az Olasz nagydíjról még a futam után mi is készítettünk egy összefoglalót, ahol részletesen beszámoltunk a verseny izgalmasabb történéseiről. Közben a Formula-E Youtube csatornájára is felkerültek a videós összefoglalók, külön-külön a szabadedzésről, az időmérőről és a futamról. Ezek az összefoglalók csak néhány percesek ezért mindenképp érdemes megtekinteni őket.

A szabadedzés összefoglalója

Az időmérő edzés összefoglalója

A futam összefoglalója

A Formula-E világának híreiért és a futamok összefoglalóiért keresd a formula-e kategóriát itt az oldalon! A 2018/2019-es évad összes versenyének videóját és szöveges beszámolóját pedig az évad összefoglaló oldalán találod! Ha még több elektromos versenyautóra vágysz, a Formula-E futamok után nézd meg a Jaguar I-Pace-ek versenyét is!

EZT OLVASTAD MÁR?  Hongkongban nyolcszor volt pályán a Safety Car

Elektromos autót használsz?

Magyar Péter

Végzettségem szerint villamosmérnök és közgazdász vagyok. 10-15 éve olvasok autós magazinokat. Azóta várom az elektromos autók elterjedését de még ma is hatalmas az ellenállás a műfajjal szemben. Írásaimmal szeretném érthetővé tenni az elektromos járművekkel kapcsolatos fogalmakat, mértékegységeket és szeretnék segítséget nyújtani abban, hogy milyen szempontok szerint érdemes közelíteni a villanyautózás felé.